in

Zadivljujući njujorški dom Catherine Zete-Jones, kombinuje luksuz sa udobnošću

Slatka-Tajna.Eu

 

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas jedan su  od najmoćnijih holivudskih parova. Par je uprkos 25 godina razlike u godinama uspio da održi sretan brak. Upoznali su se u Francuskoj 2000.godine i imaju dvoje djece, a jednom su bili razdvojeni. U to vrijeme glumica je kupila kuću u New Yorku, gdje je živjela do pomirenja sa suprugom.

Kuća je na kraju renovirana i stavljena na prodaju za 8 miliona dolara. Slavni par također, posjeduje kuću Na Manhattanu, imaju vikendicu u Coloradu, na Bermudima i Mallorci.

Kuća u Bedfordu je prvobitno koštala 5 miliona dolara, a izgrađena je 1930. godine sa dekorom i arhitekturom zbog koje izgleda zastarjelo, okružena farmom kojnja i pašnjacima.

Ovo je vila koja svojim nevjerovatnim dizajnom oduzima dah. Zgrada koja daje osjećaj da je došla iz drugog doba-iz decenije u kojoj su glamur i luksuz glavni protagnosti.

Kolonijalna kuća ima 6 spavaćih soba, šest kupatila iveliki ulaz. U kući se nalazi veliki dnevni boravak, muzička soba i kancelarija. Nakon renoviranja, dodata je velika soba sa ormarom, gostinjska kuća,sauna i teretana.Umjetnost je utisnuta svugdje- od zidova do površina namještaja.

Spoljni prostori idealni su za opuštanje uz predivnu dnevnu sobu,terase i divno cvijeće u vrtu. Kuća također ima bazen i staklenik.

Prostrani prostor i luksuz kojim vila odiše stvaraju okruženje koje impresionira ljubitelje uređenja eneterijera.

Dizajn kuće možda se ne ističe svojim modernim karakterom, ali jedno je sigurno da funkcionalnost i prefinjeni detalji imaju svoje mjesto u svakom uglu vile.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Izvor:luxlife.rs

(Dž.S.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The post Zadivljujući njujorški dom Catherine Zete-Jones, kombinuje luksuz sa udobnošću appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Očigledno im je bilo drago što su se ponovo vidjeli

FRAN POKAZAO NOVE TETOVAŽE NA LICU! Svi pitaju: Šta je ovo uradio od sebe?!