in

ŠOK POZADINA PRIČE IZMEĐU LUKASA I JELENE KARLEUŠE: Nećete vjerovati šta se dešava iza kulisa, JAVNOST ZANIJEMILA NAKON OVOGA!

Slatka-Tajna.Eu

Otkrivena pozadina priče između Lukasa i Karleuše nakon koje će svi znemeti!

Estradni menadžer i producent Saša Mirković najavio je da će Aca Lukas naredne godine biti predstavnik Srbije na Evroviziji.

Lukas krenuo na JK:

–Pesma se uveliko sprema, mi smo se prijavili na konkurs. Spletke su uobičajene sa njihove strane, ali mislim da je Lukas toliko jak izvođač i da će pesma biti toliko dobra da to ne može da se pobedi spletkama. Mislim da kad se prijavi tako dobar izvođač i takva zvezda kao što je Lukas ne treba da dolazi ni do kakvih izbora iz prostog razloga što se na taj Evrosong ide da bi se pobedilo, a rezultate smo videli poslednjih par godina. Rezultati ne postoje, a to je zato što ne rade dovoljno na promociji pesme i nema tako jakih izvođača koji bi mogli da okupe celu dijasporu da glasa. Neka mi se javi još jedan producent koji ima rezultate kao ja na Evrosongu i odustajem. Kod nas nema mnogo izvođača za takvo takmičenje, zapravo nema ih uopšte, ostao je samo Aca – kaže Mirković za Svet.

Jelena Karleuša trebalo je da predstavlja Sloveniju na Evroviziji jer ima slovenačko državljanstvo, ali se plan izjalovio.

–Ja očigledno imam problem da živim i radim u pogrešnoj zemlji, ali srećom ima i drugih zemalja koje prepoznaju svetsku priču – kaže JK, ali Mirković misli da ona to ne može da iznese.

–Mnogo puta smo se uverili da na Evroviziji pobeđuju i pesma i vokal, a ja ne smatram da je Karleuša pevačica. Ona je šoumen koji na skandalima pravi karijeru i to je to. Jelena ima ono što zapad već ima, što bi glasali za nju kad imaju mnogo bolje – zaključio je Saša za Svet.

republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Brojne mogućnosti za gospodarsku suradnju s Hrvatskom

Koji broj je sljedeći u nizu?