in

Ova tri klasična modna trenda sigurno će vladati narednih mjeseci, a s njima ćete uvijek biti dobro odjeveni

Slatka-Tajna.Eu

Uz vruće modne hitove koji se izmjenjuju iz sezonu u sezonu, modni svijet odlikuju bezvremenski komadi, ali i trendovi koji se svake godine vraćaju, no ipak u nešto drugačijem obliku. Ako se želite na vrijeme i sa stilom opremiti za modnu jesen, ova tri modna trenda nešto su što biste definitivno trebali imati u ormaru spremno za hladnije i sigurno kišovite jesenske dane.

Pletivo

Pleteni stajlinzi ove jeseni u modu se  vraćaju na velika vrata i u novom obliku predstavljaju trend kojeg se ne možemo zasititi. Ne govorimo i klasičnom džemperu ili pletenoj suknji: ove jeseni nose se pleteni stajlinzi od glave do pete. Posebno trendi stajlinzi su oni koji uključuju kombiniranje različitih pletenih komada slične boje.

Plisirane suknje

Vrlo su uočljive na modni revijama za jesen 2021. Teško da postoji neki drugi komad odjeće koji tako dobro kao ovaj utjelovljuje bezvremenski stil.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Plisiranu suknju obožavala je nositi i sama princeza Diana čijem stajlingu se već desetljećima divimo, a ideju za stajling možete ‘ukrasti’ upravo od nje. Naime, Diana je ovu uvijek trendi suknju voljela nositi s oversized džemperom te stajling upotpuniti remenom koji ističe struk te visokim čizmama. Ovu vrlo klasičnu kombinaciju možete nositi i s košuljom ili sakoom koji seže do bedra.

Sakoi

Nikada ne dolaze tako u fokus kao u jesenskim danima. Modnu jesen teško je zamisliti bez dobrog sakoa, a ovaj modni komad poprilično je svestran. Nošen preko ležernih kombinacija daje dozu elegancije, a bilo u slobodno vrijeme ili u uredu, sa sakoom odmah ste dobro odjeveni. Osim toga, nosiv je sam ili za vrijeme hladnijih dana ispod jakne ili kaputa.Ove sezone nose se ovesized modeli koji se kombiniraju s kratkom suknjom i toplim čizmama, a za hladnijih dana odlično će se slagati i s casual hlačama.

Ove sezone možete se poigrati modelima od prave ili umjetne kože koji će sigurno privući poglede.

Izvor:tportal

(Dž.S.)

The post Ova tri klasična modna trenda sigurno će vladati narednih mjeseci, a s njima ćete uvijek biti dobro odjeveni appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Koji broj je sljedeći u nizu?

Prosvjed: Zdravstveni radnici protiv obveznog cijepljenja / Bljesak.info