in

Halilhodžić izbacio veliku zvijezdu iz marokanske reprezentacije / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Vahih Halilhodžić

Vahid Halilhodžić, izbornik Maroka, odlučio je uoči prvih utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. iz momčadi izbaciti jednog od najboljih igrača svoje reprezentacije.

Veznjak Chelseaja Hakim Ziyech neće biti u kadru za susrete protiv Sudana i Gvineje, a popularni Vaha objasno je zašto je bio primoran na takav potez.

“Prvi sam put u trenerskoj karijeri vidio da jedan reprezentativac odbija igrati i da se pretvara da je ozlijeđen. Liječnici su bili jasni da može igrati prijateljski susret s Ganom, ali je on odbio. Potom je odbio i da se zagrijava i uđe u igru jer je bio zamjena. Ja takvo ponašanje ne prihvaćam. Ili si 100 posto tu ili nisi nikako”, jasan je bio 69-godišnji trener.

Bivši igrač Ajaxa, odakle se prošle godine preselio u London, nije htio ni trenirati s ekipom.

“Na posljednja dva okupljanja nije bio discipliniran. Ne izgleda mi kao igrač koji želi mjesto u reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo. To neću tolerirati. Kasnio je na okupljanje i odbio je trenirati. Nakon toga nije bilo smisla raspravljati i odgovor zašto ga nema je jasan. Za mene je nacionalni tim svetinja i nitko se ne smije igrati s reprezentacijom. Ovo nije ponašanje jednog lidera momčadi”, zaključio je Halilhodžić.

Nije to prvi put da je Ziyech naljutio nekog marokanskog izbornika. Herve Renard odlučio ga je 2017. zbog ponašanja izbaciti iz ekipe uoči Afričkog kupa nacija.

U sveukupno 35 dosadašnjih nastupa za Maroko, zabio je 16 pogodaka.

Nastavak priče uslijedio je nakon što se Ziyech oglasio na Instagramu.

“Sljedeći put kad pričaš, reci istinu!”, objavio je Marokanac na svom storyju.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Irska ulaže 20 milijardi eura u stanogradnju

RIBOLOV I ODMOR: Željko Samardžić pokazao kako provodi zadnje dane ljeta