in

Alen Hrbinić objavio novi spot – Još jedna ljubavna priča – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Tekst i muziku za pjesmu „Ja te mijenjao ne bih“ Alen Hrbinić je sam napisao. Sada joj je poklonio pravu ljubavnu priču – videospot u režiji Dejana Niševića. U videospotu se, pored Alena, pojavljuje i Vlado Podany – vrhunski pianista!

Pjesma „Ja te mijenjao ne bih“ našla se na albumu prvijencu, na kojem je Hrbinić okupio vrhunsku ekipu saradnika. Mahir Sarihodžić, Dino Muharemović, Vlado Podany, Vernes Ljuštaku, Dado Marinković, Darija Hodnik, samo su neki od vrhunskih muzičara koji su ugradili svoje znanje u album koji je izašao pod okriljem izdavačke kuće Hayat Production.

„Ja te mijenjao ne bih“ pjesma je koja se našla pod rednim brojem šest na mom albumu „Furam“. Spot prati jednu ljubavnu priču i bilo mi je zadovoljstvo raditi sa ovakvom ekipom. Veliko hvala Kenanu Ferhatoviću, Edisu Redžiću i Vladi Podanyu – rekao je Alen za naš portal. Alen Hrbinić

Videospot sniman je u jedinstvenom ambijentu grada Sarajeva. Lokacije koje su se odlično uklopile u cjeli projekat su kasarna Jajce, Ilidža i izvor rijeke Bosne. Iako je prvobitna ideja bila morska atmosfera, Alen je ipak uspio da snimi predivne kadrove u našem glavnom gradu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pogledajte videospot u nastavku!

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NAPRAVIM SE LUDA KAD MI SE UDVARAJU KOLEGE: Mina Kostić ih samo poštuje

Školska vrata u Liplju zatvorena: “Žao mi je što ne idem u školu da učimo”