in

Ultimativni street style trend koji ide dobro i sa sandalama i sa patikama

Slatka-Tajna.Eu

Pantalone se ove sezone neće vezivati samo oko pojasa, već i na jednom drugom mjestu  i to neće samo biti modni trend za hrabre dame, već je ujedno i odličan modni trik za vizuelno izdužavanje nogu.

Naime, nikad nije bilo više trendi naglasiti zglobove. Dizajneri još od 2019. godine pozivaju na trend naglašavanja zglobova, koji je ujedno i super modni trik za kojim su poludjele influenserice širom svijeta.

Kako se zglobovi naglašavaju, a da sve izgleda stilski decentno? Najprije je započelo kao mini-trend na modnoj pisti i nije sve žene oduševio. U pitanju je stilski trik primjećen na revijama Nedelje mode u Londonu prije dvije godine, da bi kasnije preuzeo primat kada je u pitanju street style.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Široke pantalone kombinovale su se sa sandalama na vezivanje, koje bi se upravo vezivale u predjelu zglobova. Modni trik funkcioniše tako da vizuelno izduži noge, a prigrlile su ga mnoge poznate dame.

S druge strane, sve popularnije su i pantalone koje imaju kaišiće na nogavicama. Kako je berlinski dizajner William Fam rekao, ovakve pantalone odlično izdužuju noge, a dobra stvar je što se one mogu kombinovati sa različitom obućom.

Dakle, jesen 2021. jeste pravo vrijeme da pantalone ne stegnete samo oko pojasa, već oko zglobova. Ukoliko nemate odgovarajuće sandale, možete to raditi i sa maramom, vezicom, pertlom…

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Styleograph (@thestyleograph)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Obuća za ovaj modni trik nisu samo sandale kao prošle godine, jednako elegantno i casual u isto vrijeme izgledat ćete ako ih ukombinujete s patikama.

Za ljubiteljice klasične elegancije, mogu se kombinovati i visoke štikle sa ovim pantalonama.

Što se tiče gornjeg dijela, sve zavisi od toga kakav utisak želite da postignete, za ležernije prilike, tu su majice, a za svečanije, elegantne bluze, košulje…

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Viky Rader (@vikyandthekid)

Mali trik: dobro je da ostatak outfita bude jednostavan, kako bi se postigao maksimalni efekat.

Izvor: Glossy.rs

(I.J.)

The post Ultimativni street style trend koji ide dobro i sa sandalama i sa patikama appeared first on Azra Magazin.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Visium Plus – Text Presentation

Lagumdžija: Milanović bi bio uspješniji kao astronaut, to što radi je katastrofa