in

Rimac se pohvalio: “Kada ti heroji postanu prijatelji i kupci” / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mate Rimac se na svom Facebooku pohvalio fotografijom na kojoj pozira sa švedskim proizvođačem automobila, Christianom von Koenigseggom.

“Kada ti heroji postanu prijatelji i kupci… ‘Nemojte upoznavati svoje heroje, bit ćete razočarani’. Osim ako je tvoj heroj Christian von Koenigsegg”, napisao je Rimac u opisu fotografije.

Brojni prijatelji komentirali su mu kako zaista živi životom koji zaslužuje, a uvjereni su i da će vrlo brzo sustići i svoje ostale heroje.

Rimcu posljednjih mjeseci ide na privatnom i poslovnom polju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nakon što je objavio da je udružio snage s Bugattijem, komentirao je kako je nevjerojatno imati velike kompanije za partnere, prenosi Dnevnik.hr.

“Sve to bi bilo nemoguće bez najbolje ekipe na svijetu koja se toliko trudila da dođemo tu gdje jesmo. Također, hvala mojoj Katarini i obitelji koji su uvijek tu za mene, navijaju i podržavaju me. A tek smo počeli”, napisao je između ostalog Rimac na svom profilu na Facebooku onda.

Mate i Katarina Rimac sudbonosno da izrekli su si u Splitu te su se vjenčali u tajnosti nakon više od šest godina veze. Krajem srpnja imali su veliko svadbeno slavlje u Livnu.

Foto: Bljesak.info / Vjenčanje Mate Rimca  i Katarine Lovrić  u Livnu


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ABORTIRALA U STROGOJ TAJNOSTI?: Tanji Savić zlobnici pakuju aferu

PJESMA U PRIPREMI: Za Krstinju Todorović ovo je bilo radno ljeto