in

PJESMA U PRIPREMI: Za Krstinju Todorović ovo je bilo radno ljeto

Slatka-Tajna.Eu

Iako nije ostvarila očekivani plasman u finalu takmičenja ”Zvezda Granda” Krstinja Todorović definitivno je osvojila srca publike širom regiona, zato nije čudno što je lJeto provela radno.

Svakodnevne svirke u rodnoj Podgorici kao i širom crnogorskog primorija obilježile su njeno ljeto, ali je uprkos gomili ugovorenih svirku uspjela i da odmori.

– Nije mi teško palo da radim skoro svaki dan jer sam se baš uželjela druženja sa publikom. To nam je svima falilo u proteklih godnu dana  i konačno imam osjećaj da smo svoj na svome. Ljudi su oduševljeni, i dalje mi svakodnevno prilaze i čestitaju i podržavaju sve što sam pokazala kroz ”Zvezde Granda”. Ponosna sam na sve to- dodala je

Kako je minula sezona trajala duplo duže nego inače, među učesnicima su se rodila prijateljstva za cijeli život, koja se trude da njeguju uprkos brojnim obavezama i velikoj udaljenosti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-U kontaktu sam manje više sa svima. Naročito sa ljudima iz mog tima. Jedva čekam da dođem uskoro u Beograd da se opet svi sastanemo i družimo- Osim super finalista takmičenja koji su od Grand produkcije dobili svoje prve pjesme, još nekoliko kandidata ušlo je u studio, među kojima i Krstinja

Pjesma je u pripremi i to je nešto što planiram da predstavim publici u bliskoj budućnosti. Radujem se svemu što dolazi- rekla je ona za kraj.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Rimac se pohvalio: “Kada ti heroji postanu prijatelji i kupci” / Bljesak.info

Neka policija istraži je li bilo kriminala oko gasa u Federaciji BiH