in

ODUSTALA OD SPORTSKE KARIJERE, PROMIJENILA LIČNI OPIS 1 OPERACIJOM: Ovako je Bogdana izgledala prije nego što je postala Cecina snajka (Foto)

Slatka-Tajna.Eu

Bogdana Rodić u žižu javnosti dospela je 2018. godine kada su mediji preneli da se zabavlja Veljkom Ražnatovićem.

Izgled Bogdane Ražnatović komentariše se gde god se ona pojavi. Kako su Bogdana i Veljko doneli odluku da ih u javnosti što ređe viđamo, a gospođa Ražnatović svoje društvene mreže vrlo retko koristi, posle udaje i porođaja o Bogdani se ipak malo toga zna.

Iako u centru pažnje, o Bogdani se zapravo malo šta zna, posvetila se sinu Željku i velika je podrška suprugu. Međutim, gospođa Ražnatović nesuđena je košarkašica.

Bila je deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Sa ekipom Radivoje Korać dve godine kasnije osvojila titulu prvaka Srbije u košarci, a zatim je sa Koraćem bila i viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Ni dve veoma ozbiljne povrede kolena nisu je sprečile da niže uspehe dalje, pre tri godine donela je odluku da se ipak povuče.

Iako važi za lepoticu, Bogdana se jednom prilikom podvrgla sitnom estetskom zahvatu – uvećanju usana. Na 18. rođendanu ne biste je prepoznali.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

UPFBiH: Počela vakcinacija radnika u prostorijama firmi na području Kantona Sarajevo

Na Biokovu pronađeno mrtvo tijelo