in

NATA IDE KOD PSIHOTERAPEUTA: Sad plaća i 600 eura za trenera

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Nataša Bekvalac navodno je angažirala ličnog trenera, kog će plaćati 600 eura mjesečno. Navodno njoj je trenera preporučila koleginica Emina Jahović.

Nataša je nedavno ostavila cigarete, a sada je riješila i da krene na individualne treninge, koji će joj, kako prenose mediji, pomoći da liniju dovede do savršenstva

Zasad je dogovor da trenera plaća 600 eura mjesečno. Kako se dalje navodi, Nataša je na preporuku njene koleginice Emine Jahović stupila u kontakt sa njim jer je to čovjek s kojim je prije nekoliko godina radila i Emina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ipak, ova njena odluka začudila je mnoge, jer Bekvalac ima manje od 60 kilograma, te mnogi smatraju da joj individualni treninzi nisu potrebni, te da ona ovako izgleda savršeno.

“Samo bacaš pare”, “Nataša savršena si takva kakva jesi”, “Imaš manje od 60 kilograma, ne treba više da mršaviš”, bili su samo neki od komentara njenih vjernih fanova.

Pored toga što je angažirala trenera, Nataša ide i kod psihoterapeuta koji joj je psihološka podrška u borbi protiv cigareta.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Na respiratoru više od 94% nije bilo cijepljeno

UVSecure PRO – Video Presentation