in

UPLAŠILA SAM SE KAD ME JE UVEO U ZLATARU: Mina Vrbaški otkrila sve o novoj ljubavi

Slatka-Tajna.Eu

Mina Vrbaški nakon završetka “Zadruge 4” započela je vezu sa izvjesnim Lukom Nikolićem, koji nije poznat javnosti, a sve je iznenadila kad je istetovirala njegove ime.

Naime, ona je riješila da podeli sa svojim fanovima da je konačno sretna u ljubavi, a uradila je posebnu tetovažu posvećenu dečku Luki.

Vrbaški je otkrila da li planira vjeridbu sa novim izabranikom, ali i kako je počela njihova veza.

Sada radimo jednu tetovažicu, za koju mogu da kažem da je poklon i da mi je posebno drago što ću je uraditi, ma kako god da se to završi. I da dođe kraj za pet dana ili za pet godina, nikada mi neće biti žao što sam ovo uradila. Imala sam potrebu da napravim neki gest koji će možda nekoga usrećiti. Koliki god da sam period sa njim, osjećam se prelijepo – rekla je Mina i dodala kako su se upoznali.

– Mi se znamo jako dugo i sve je krenulo iz prijateljstva. Naša veza nije bila očekivana. Ti naši počeci su jako bili lijepi i to bih zadržala za sebe. U sve su upućeni samo moja majka, njegova porodica i par naših zajedničkih prijatelja. Uživamo u ljubavi. Ima tu par malih neodumica, ali to je apsolutno normalno u svakoj vezi. On nije iz javnog svijeta i treba da se privikne na to da sam ja dugo na estradi. O meni se pišu i istine i laži. On je neko ko me motiviše i podržava u svemu i njega ne mogu da uporedim ni sa kim- rekla je.

Kako je imala prsten na ruci, Mina je ispričala da li je u pitanju vjerenički prsten:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Imam prsten, narukvicu i isti takav lančić. To sam dobila na poklon za našu mjesečnicu. Vodio me je i uplašila sam se kad sam ušla u radnju. Pitao me je šta želim, a ja sam mu poručila da treba da me iznenadi. Imamo isti ukus, kad je vidio ovaj prsten i ja sam se oduševila. Nije vjerenički, mnogi su slutili da jeste, ali vidjećemo šta će biti na kraju. Mi se znamo i dosta znamo jedno o drugom, ali još uvijek je rano, iako imamo osjećaj kao da smo zajedno godinama- poručila je.

(Express/ Srbijadanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vulić Džaferoviću: Ni vi ni Schmidt niste ti koji mogu da smjenjuju Dodika

Severina se nakon razvoda od Igora Kojića već udaje?! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus