in

NAKON JADRANKE BARJAKTAROVIĆ DOŠAO JE RED I NA SEVERINU: Za ovu pjevačicu traži se zabrana ulaska u Srbiju! (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

Severina je na koncertu u Crnoj Gori pružila podršku Crnogorcima na štetu Srba, što je dovelo do opšteg bunta na društvenim mrežama!

Pevačica Severina Vučković izazvala je veliku pažnju i ogorčenje kod korisnika društvenih medija iz Srbije kada je na nastupu u Crnoj Gori javno podržala Crnogorce, zbog čega su usledili mnogi komentari da Severini treba zabraniti ulazak u Srbiju, kao što se desilo i pevačici Jadranki Barjaktarović.

Naime, svoj poslednji koncert iz ove letnje turneje, Severina je ovekoviečila uz vesti da joj je sin vraćen, te je u toku izvođenja pesme, koju je njemu i posvetila, “Rođeno moje”, očigledno, ponesena emocijama, uputila poruku crnogorskom narodu, što je naišlo na oštre kritike pojedinog dela naše javnosti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Samo mi se čuvajte, Crnogorci! Nemojte da vas neko dira! – glasno je rekla Severina okupljenim fanovima, što je izazvalo njihovo oduševljenje. Ipak, brojni tviteraši, pretežno iz Srbije, shvatili su ovu poruku u političkom kontekstu, usled napete situacije koja u poslednje vreme vlada između Srbije i Crne Gore.

republika.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Komsic for N1: Dodik trying to make international community give up on Bosnia

Visoki predstavnik Christian Schmidt bez uvijanja o nesuvislim potezima Milorada Dodika: “Blokade samo pokazuju slabost!”