in

Haos na vjenčanju Kaće i Gobelju: Vikali na goste i tražili od njih da urade ovo, procurili svi detalji

Slatka-Tajna.Eu

Katarina Grujić i Marko Gobeljić zahtevali od zvanica da obrišu fotografije sa tajnog venčanja.

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić venčali su se u tajnosti na salašu Nataše Bekvalac u Čeneju, a svadbi je prisustvovalo tek 50 zvanica, kako se navodi koštala ih je oko 20.000 evra. Imanje im je Bekvalčeva ustupila za 700 evra, iako je prava cena 1.000 evra, ali su bili široke ruke kada su plaćali dekoraciju, hranu, piće i garderobu.

Kako “Kurir” saznaje svojim gostima su čak zabranili korišćenje mobilnih telefona da fotografije sa slavlja ne bi dospele u javnost. Ipak, to se dogodilo, zbog čega je nastao haos na salašu.

Fotografije su se u jednom trenutku ipak pojavile na Instagramu, a kada su mladenci to videli,napali su svatove i naredili da ih odmah obrišu. Oni su sve organizovali u tajnosti, jer su ekskluzivne fotografije ustupili jednom magazinu.

Pevačica za koju se nagađa da je trudna za ovu priliku nije obukla venčanicu, već cvetnu haljinu. Mladenci nisu žalili novca ni za burme, pa su tako izabrali prstenje od žutog zlata najpoznatije juvelirske kuće na svetu “Kartije”, čija je cena 1.150 evra.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Prisutne goste zabavljala je Kaćina koleginica, a sada i kuma Andreana Čekić, koja je bila jedna od najveselijih gostiju na svadbi. Od poznatih, pozivnice su dobile i Anastasija Ražnatović i Aleksandra Mladenović, kao i golman Crvene zvezde Milan Borjan sa suprugom Snežanom.

republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U zadnjem pozivu prije pada Kabula, Biden i Ghani nisu bili svjesni prijetnje

TIKTOKERKA POKAZALA ATRIBUDE: Barbi Afrika nikad vrelija