in

Tri najveće predrasude o “najomraženijem” horoskopskom znaku

Slatka-Tajna.Eu

Iako baš svi znakovi imaju svojih mana, zbog nekih svojih specifičnih osobina ovaj je na lošem glasu. Jeste li znali da djevica nosi neslavnu titulu najomraženijeg i najiritantnijeg horoskopskog znaka? Većina smatra kako su djevice sposobne zakomplicirati i najjednostavniju stvar, poprilično su nepopustljive, kritične i najveći perfekcionisti.

Također su i zlopamtila koja nikad neće propustiti priliku da vas suptilno podsjete na nepravdu koju ste im nanijeli. Međutim, postoji puno predrasuda prema djevicama, a tri najveće donosimo u nastavku.

1. Sklone su kritiziranju i osuđivanju

Djevice imaju analitički um i svaki postupak (vlastiti i tuđi) analiziraju do najsitnijih detalja. To znači da ćete ponekad od njih čuti i ono što možda ne želite. Cijena otvorenog razgovora s djevicom je istina jer one ne žele sakriti svoje mišljenje. Reći će vam što radite krivo bez sustezanja.

U trenutku kada očekujete samo savjet, vjerojatno vam neće biti lako čuti da i vi nešto radite krivo pa to možete protumačiti kao osuđivanje. Međutim, to je – iskrenost. Zapamtite da je djevica sama sebi najveći kritičari i ne stigne ni osuđivati druge jer je previše zaposlena konstantnim preispitivanjem vlastitih postupaka i grešaka, piše Zadovoljna.hr.

2. Stalno pametuju

Djevica neće čekati da je pitate za njezino mišljenje ili savjet, odmah će vam dati i jedno i drugo. Taj dio njezine osobnosti često se percipira kao pametovanje, ali zapravo je rezultat već spomenutog analiziranja. Djevica odmah uočava stvari kojima si otežavate situaciju i reći će vam to kako biste se što lakše i brže izvukli iz nje. Lako je to protumačiti kao pametovanje, ali zapamtite da je to zapravo dobronamjerna potreba da vam pomogne.

3. Nitko nije uredniji od njih

Sigurno ste puno puta čuli priče o djevicama kod kojih je sve bolesno uredno, čisto i pedantno organizirano. Suprotno općem vjerovanju, djevica zapravo uopće nisu najuredniji znak. Ne samo to, mnoge djevice uopće ne trebaju savršen red u svojoj okolini. Iako je mnogo onih koje uistinu opravdavaju svoju reputaciju čistunki, postoji i mnogo djevica koje ipak više preferiraju kreativni nered.

Dok će nekom drugom taj kreativni nered izgledati kao nešto u čemu se ne možete snaći, one će u svakom trenutku znati gdje se nalaze njezine bitne stvari. Nijednoj djevici nemojte se petljati u uređenje, a pogotovo ne neurednoj jer to što vama izgleda kao nered, za nju je idealno organiziran životni prostor u kojem se lako snalazi dokle god vi ne intervenirate.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SIN DRAGANA BJELOGRLIĆA POSTAO ČLAN “JUGOSLOVENSKOG DRAMSKOG POZORIŠTA”: Aleksej je pred kamerama od djetinjstva

JA SAM SRETNA ŽENA: Branku Sovrlić suprug obasipa poklonima