in

Novi estradni rat: Ivana Selakov tvrdi da ju je Aca Lukas prevario

Slatka-Tajna.Eu

Ivana Selakov i Aca Lukas objavili su juče četvrti duet, koji je obrada njegove pjesme “Svatovi” iz devedesetih. Nije prošlo ni 24 sata od objave dueta, a među njima je već izbio rat.

Naime, Ivana Selakov je samo nekolio sati nakon objave pjesme obavijestila pratioce na Instagramu da je prevarena od strane svog saradnika na duetu, te da će spot za pjesmu biti uklonjen s Jutjuba do daljeg.

 

„Svi vi koji pratite moj rad godinama, znate koliko rada i energije ulažem u svaku pjesmu i koliko se trudim da idem srcem i pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pjevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pjesmi ‘Svatovi’“, počela je pjevačica svoje izlaganje, te nastavila:

„Cijela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pjesme i pravo autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelijepe pjesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine. Voli vas Ivana.“

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pevačica nije do kraja precizirala šta je tačan uzrok svađe, a Lukas se još uvijek nije oglašavao ovim povodom.

Aca Lukas i Ivana Selakov prije dueta „Svatovi“ snimili su tri zajedničke pesme – „Daleko si“, „Ljubav u doba kokaina“ i „Omaklo mi se“.

(express/nova.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Svojim školarcima kreirajte sobu za učenje i igru

Vučić o zahtjevu Džaferovića: To je toliko opasno da nemam riječi