in

Kaća Grujić i Gobelja zabranili telefone na svadbi: Jedan gost prekršio pravilo pa šokirao sve snimkom

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić juče su se tajno vjenčali, a svojim gostima su čak zabranili korišćenje mobilnih telefona, kako fotografije sa slavlja ne bi dospjele u javnost.

Nakon vjeridbe i saznanja da će postati roditelji, Katarina i Marko odlučili su da što prije stanu na „ludi kamen“, pa su to juče učinili daleko od medija, u kući Nataše Bekvalac, na salašu u Vojvodini, koju pjevačica već neko vrijeme izdaje za privatna slavlja, piše Blic.

Trudna pjevačica za ovu priliku nije obukla vjenčanicu, već cvijetnu haljinu, a za kumu je odabrala pjevačicu Andreanu Čekić, koja je i zapjevala na slavlju.

Katarina i Marko gostima su zabranili da fotografišu čitavu ceremoniju i žurku nakon toga, kao i da slike objavljuju na društvenim mrežama, te su zvanice morale da se pridržavaju ovih pravila.

Ipak, Gobeljićev kolega, fudbaler Vladimir Tufegdžić, nije u potpunosti ispoštovao ovaj zahtjev, te je podijelio dio atmosfere, a u objavi se vidi da su gosti bili prilično veseli i da su, poneseni atmosferom, čak stavljali tanjire na glavu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Koju su vakcinu primili građani Republike Srpske?

“Svako ko želi dobre odnose sa svojim susjednom, on mora priznati institucije koje ta država ima”