in

Čitluk dobiva Edukacijsko-rehabilitacijski centar ‘Sveti Josip radnik’ / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Vijećnici Općinskog vijeća Čitluk u ponedjeljak su jednoglasno usvojili odluku o osnivanju Edukacijsko-rehabilitacijskog centra “Sveti Josip radnik” Čitluk.

Ovom odlukom osniva se javna ustanova, Edukacijsko-rehabilitacijski centar „Sveti Josip radnik“ Čitluk, za obavljanje skrbi, stručnih i drugih poslova za potrebe djece, mladih i odraslih osoba s teškoćama u razvoju općine Čitluk i šire zajednice, objavili su iz te općine.

Osnivač spomenute javne ustanove, čije će sjedište biti u Potpolju, je Općina Čitluk – Općinsko vijeće Čitluk te će se stoga, kako je istaknuto, sredstva potrebna za rad Edukacijsko-rehabilitacijskog centra “Sveti Josip radnik” ostvarivati iz proračuna osnivača, ali i iz proračuna viših razina vlasti – grant sredstava, temeljem ugovora s drugim korisnicima usluga Ustanove koji iskažu namjeru suradnje s Ustanovom i iz drugih izvora.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iz Općine Čitluk podsjećaju kako je objekt u Potpolju u kojem će biti smještena javna ustanova izgradila Humanitarna udruga “Sveti Josip radnik” iz Chicaga s kojom je Općina Čitluk međusobne odnose regulirala ugovorom o zajedničkoj gradnji edukacijsko-rehabilitacijskog centra.

“Budući da je HU ‘Sveti Josip radnik’ izgradila prekrasan objekt i darovala ga Općini Čitluk, u znak zahvale predstavnika zakonodavne i izvršne vlasti naše općine, kao i svih žitelja naše općine prema ovoj humanitarnoj udruzi donesena je odluka da buduća javna ustanova nosi naziv „Sveti Josip radnik'”, navodi se u priopćenju.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ekonomski rast Srbije ubrzao na 13,7 posto

dRUMELODY predstavlja Madori, mladu i talentovanu pjevačicu – Hayat Production