in

SIMPATIČNA SLIKA: Shakira sa sinovima uživa u sportskim aktivnostima

Slatka-Tajna.Eu

Kad vam je otac svjetski poznati nogometaš vrlo je izvjesno da ćete i sami po cijele dane ganjati loptu, no sinovi Gerarda Pique strast za sportom nasljedili su od majke pjevačice.

Poznata po svojim nevjerovatnim plesnim koracima, zanosnom izvijanju tijela i drmanju stražnjicom, Shakira je u slobodno vrijeme, čini se, zaljubljenica u daske, a iako su joj bogatstvo i svjetsku slavu donijela svjetla pozornice, nije riječ o daskama koje život znače.

Kolumbijska ljepotica već je ranije u svojim spotovima izvijanje tijela i plesnu vještinu kombinirala s vožnjom na skatboardu, a nedavno je za potrebe spota za novu pjesmu ‘Don’t Wait Up’ na dasci zajahala i valove.

Tu strast prema daskama prenijela je i na svoje sinove Milana i Sashu.

-Pogodite koga sam dovela u Wave Garden!-napisala je pjevačica na Instagramu i podijelila fotografiju sa sinovima. Grleći Milana i sa Sashom u krilu Shakira je pozirala na klupi parka s umjetnim valovima za surfanje.

Zadovoljna lica dječaka odjevenih u crno-crvena neoprenska odijela odaju dojam da zaista uživaju u jahanju valova, što je potvrdila i sama Shakira drugom objavom uz fotografiju na kojoj starijeg sina drži u naručju i poručuje: ‘Milan stvarno počinje uživati u ovome”.

(Express/Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vijetnamski lockdown prijeti novom nestašicom kafe

RJEŠENJE ZA NEPOSLUŠNOST: Komšić i Džaferović s evropskim liderima, Dodik u diplomatskoj izolaciji