in

RELJA POPOVIĆ OTKRIO DETALJE O PUCNJAVI: Pjevač pokazao ko mu je spasao život, a ove potresne riječi će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

Relja Popović progovorio je o detaljima pucnjave, tokom koje je ustreljen, iako do sada nije pričao o nemilom događaju, pevač je pokazao ko mu je spasao život.

Pevač Relja Popović oglasio se nakon što se danas u medijima pojavila vest da je upucan. Naime, pevač i ponosni otac bio je ustreljen 2008. godine,a o detaljima i razlozima zbog čega je došlo do nemilog događaja nikada nije pričao.

Međutim, Relja je imao potrebu da se obrati svim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, te je otkrio nekoliko detalja, kao i ko mu je tada spasio život.

– Iz nekog razloga danas je na mnogim portalima izašla vest da sam upucan, iako je to bilo skoro pre 14. godina. Ne želim da pričam o tome, želim da kažem samo sledeću stvar. Ljudi nekada loša iskustva sa doktorima, ali kao i u svemu i u medicini ima onih koji su loši, ali naravno ima i onih divnih ljudi. Ovaj predivan čovek, čarobnjak dobre duše je tog 22. 05. 2008. godine spasio moj život i na tome ću mu biti zahvalan dok sam živ… Kada sam izlazio iz bolnice, rekao je: ,,Sine, tebe je Bog spasio, a ja sam te samo operisao” – napisao je Relja na Instagram profilu.

Relja je pored ovog statusa pokazao i koji hirurg mu je spasio život, kada je bespomoćno krvario. Srećom, operacija je uspešno prošla, a Popović je danas ostvaren pevač i otac dve preslatke devojčice koje je dobio u ljubavi sa Nikolijom Jovanović.

republika.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

KetosisNOW – Bulletproof Keto “Hack” To Melt Excess Fat

“Proglašenje Amira Reke personom non grata je ishitreno”