in

Katarina Grujić se udala za Gobelju, u toku intimno slavlje: Pogledajte kako mlada izgleda

Slatka-Tajna.Eu

Katarina Grujić udala se danas za svog verenika Marka Gobeljića.

Pevačica i fudbaler zakleli su se na večnu ljubav pred članovima najuže porodice i prijateljima. Kako Kurir saznaje, veliko slavlje odloženo je za sledeću godinu. Razloga za to je više, a prvenstveno zbog situacije sa koronavirusom i trudnoće u kojoj se Katarina nalazi.

Pevačica za najsrećniji dan u životu nije odabrala tradicionalnu belu venčanicu, već je izabrala letnju cvetnu haljinu sa dugačkim rukavima i otvorenim leđima. Da je u pitanju proslava venčanja, možete videti i na fotografijama sa proslave, koje vam ekskluzivno donosimo u nastavku, a na kojima se vide mlada i mladoženja sa venčanim burmama na rukama.

Goste je zabavljala Katarinina bliska drugarica i koleginica Andreana Čekić, koja ni ovog puta nije propustila da zapeva na privatnom slavlju svoje dugogodišnje prijateljice.

Podsetimo, nakon godinu dana zabavljanja i harmonične veze, fudbaler Marko Gobeljić zaprosio je Kaću početkom juna.

Tada je, takođe, uz najuži krug prijatelja, Katarina izgovorila “da”, dok je bila na kolenima i držala se za glavu, ne verujući šta se dešava.

Nedavno se u javnosti, pojavila i vest da je pevačica u drugom stanju, ali ona to do sada nije htela da potvrdi. Trenutno se navodno, nalazi u šestom mesecu trudnoće, što se može i zaključiti po njenom stomaku, koji više ne može, a i ne pokušava da sakrije od javnosti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Kurir.rs/A.P.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Veče sa Ivanom Ivanovićem 505. Gost Matija Bećković

Vijetnamski lockdown prijeti novom nestašicom kafe