in

GRLI I LJUBI LJEPOTICU: Žarko Madžić u krevetu sa Emom

Slatka-Tajna.Eu

Tokom učešća u “Zvezdama Granda” Žarka Madžića proglasili su za najpoželjneg takmičara, a interesovanje za ovim zgodnim momkom ne jenjava ni nakon završetka serija. Svakom novom objavom na InstagramuDžejson Mamoa zapali društvene mreže, a poslednjom u nizu, u kojoj je u zagrljaju misice Eme Levatov, zaintrigirao je i zabrinuo ženske fanove da više nije solo.

Naime, Žarko je nedavno snimio prvu pjesmu “U srce ti se kunem”, za koju je angažovao pravi tim stručnjaka, među kojima se našla i misica.

Emu i mene je zapravo upoznao Mirko i to na dan snimanja. Bilo je baš zanimljivo na setu i mogao bi o tome da pričam Sve je bilo super, od ekipe koja je bila toliko harizmantična i pozitivna, pa sve sanog posla koji je išao tako glatko započinje priču Madžić i dodaje da je prezadovoljan kako je sve ispalo.

Ema je odradila sjajan posao i odlilčno se snašla pred kamerama. Mada, moram da vam priznam da je u početku bilo malo stegnuto jer smo se pola sata prije snimanja i upoznali. Što se tiče samog spota i kadrova sa lijepom Emom, nema nikakvih eksplicitnih scena kao što mnogi misle, spot je pravi ljubavni otkriva Žarko i kroz osmijeh dodaje da su mu  “legle” emotivne scene sa ovom ljepoticom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Najteže mi je palo kada je trebalo da se posvađamo u spotu. Tu je toliko smeha bilo da nam je trebalo više od 15 minuta da se smirimo i snimimo tu scenu –kaže jedan od najzgodnijih takmičara popularnog takmičenja, čija se premijera novog singla očekuje već u septembru.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Erdogan: Turkey to mediate in Bosnia only if Bosniaks, Serbs and Croats agree

Ćorić i Jakirović: Na sreću i na žalost / Bljesak.info