in

Policija privela dvojicu zbog razbojništva u Međimurju

Slatka-Tajna.Eu

Privedena dvojica zbog razbojništva

Foto: Hrvoje Jelavic / PIXSELL

Međimurska policija privela je jučer dvojicu pripadnika romske zajednice zbog sumnje da su počinili kaznena djela razbojništva i teške krađe. 

To se dogodilo prekjučer poslijepodne, kad ih je na dravskom otočiću kod Gornjeg Kuršanca – vlasnik vikendice zatekao kako mu provaljuju u objekt. Nasrnuli su na njega i ozlijedili ga.

– Uzeli su mu ruksak s osobnim stvarima, udarili ga tupim predmetom u glavu, potopili ga u vodu i nakon svega toga ipak im je uspio pobjeći i zatražiti pomoć i nazvati nas i Hitnu pomoć. Završio je u bolnici, na svu sreću s lakšim ozljedama, kazao je Krešimir Jurčević, načelnik Policijske postaje Čakovec. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Policija je objavila jučer da je “utvrđeno da su u petak oko 15.30 na predjelu zvanom ‘Donji omeki’ u Gornjem Kuršancu, na otočiću na rijeci Dravi, dva nepoznata pripadnika romske zajednice izvršila tešku krađu provaljivanjem u vikend kuću u vlasništvu prijavitelja. On ih je zatekao u provali, a oni su ga potom napali, lakše ozlijedili te otuđili ruksak s osobnim stvarima”.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

The Books of Knjige – Grob u Sutomoru (23.11.2018.)

Prelijepa glumica bila je Čolina ljubav iz mladosti, posvetio joj je svoj najveći hit