in

ONI IH PONOSNO ISTIČU: Kako su slavni zaradili svoje ožiljke

Niko nije savršen i iako nam fotošopirane fotografije zvijezda koje nam se smiješe sa naslovnica časopisa govore drugačije, ove poznate ličnosti svoje male nesavršenosti ponosno nose i pokazuju.

Ovo su neke od poznatih ličnosti koje imaju ožiljke na licu i tijelu i priče o tome kako su iz zaradili.

Ed Širan

Ed Širan ima primjetan ožiljak na licu, a isprva je kružila priča da je Princeza Beatris kriva za njega. Međutim, pjevač Džejms Blant otkrio je da je Ed tu priči izmislio i da je pijan slučajno posjekao obraz.

Džejson Momoa

Džejson Momoa je zbog ožiljka na obrvi još seksepilniji, ali način na koji ga je zaradio nije uopšte naivan. Prije skoro deset godina, zvijezdu “Igre prestolja” u tučnjavi u baru pogodili su kriglom u lice i ušivanje je zahtijevalo čak 140 konaca.

Sil

Na licu pjevača Sila vidljivi su ožiljci koji su posljedica vrste lupusa koji napada kožu, te su se zato svorili i ožiljci.

Harison Ford

Harison Ford još iz mladosti na bradi nosi uspomenu na saobraćajnu nesreću koju je doživio. Tada je udario glavom u volan, a glumac krivi neobučeno medicinsko osoblje za ožiljak koji mu je ostao.

Kvin Latifa

Kvin Latifa je svoj ožiljak na čelu zaradila u djetinjstvu u igraonici.

Hoakin Finiks

Hoakin Finiks ima primjetan ožiljak između usne i nosa, ali malo ko zna da je on rođen sa ovim rascjepom na koži.

Šeron Stoun

Lijepa glumica Šeron Stoun na vratu ima ožiljak koji je zaradila u djetinjstvu na jahanju kada je pala na sušilicu za veš u svom dvorištu.

Keli Kuoko

I Keli Kuoko je 2010. godine na jahanju doživjela ozbiljnu povredu. Imala je dvije metalne šipke u nozi kako bi joj zarasla polomljena kost, a sada se šali da zbog toga zna kada će padati kiša.

Padma Lakšimi

Glumica Padma Lakšimi ponosno nosi svoj 15 centimatara dug ožiljak na desnoj ruci, a zaradila ga je u 14. godini u saobraćajnoj nesreći kada je veoma obiljno povrijeđena.

Priredio: O.T.

Komentariši

Written by Redakcija

PUCALI U RELJU POPOVIĆA: Napadač mu u vidno alkoholisanom stanju prislonio pištolj na glavu I opalio, PJEVAČ ZAVRŠIO U URGENTNOM!

Business portret:Whitney Wolfe Herd – Business Magazine