in

BELMA HUSEINEFENDIĆ O SVOM STILU: Ne volim da me svrstavaju

Slatka-Tajna.Eu

Belma Huseinefendić je sazrijevala ispred kamere. Takmičila se odmalena u serijalu za mlade talente ”Neki novi klinci”.

Kada je sazrela kao pjevačica, ali i kao djevojka, došao je trenutak da svoja umijeća pokaže u najgledanijom emisiji i u regionu.

Ova mlada pjevačica se u takmičenju ”Zvezde Granda” izdvojila kako svojim glasom, posebnošću, tako i kombinacijama na sceni.

Njen mentor je bila Jelena Karleuša pa se i očekivalo da joj pjevačica sugeriše i oko izgleda. Belma se odlično snašla u svemu tome, pa nas je sve iznendila scenskim izgledom u polufinalnoj večeri.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Mnogi su tada komentarisali njen izgled i nikoga nije ostavila ravnodušnim. Scena je ta koja trpi sve, a muzika koju izvode ponekad diktira i scensku odjeću.

– Izbjegavam da me ljudi svrstavaju u jedan koš kada je bilo šta u pitanju, a kamoli oblačenje. Izbor odjeće nije nešto što mnogo utiče na moje raspoloženje koliko neke finese kao nakit. Ja se oblačim onako kako se i osjećam tog dana, ali uvijek malo stil “začinim” nekim detaljima. Iz kuće ne izlazim bez prstenja, koji imaju sentimentalno značenje i svaki prsten svoju priču, naravno tu je i telefon, labelo i takve sitnice – dodaje.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

SOS telefon na računima u supermarketu

Bakir Izetbegović govorio u “uporištu SDA”, pristupilo 250 novih članova