in

Darko Lazić potegao hladno oružje na ovog muškarca! Procurio snimak!

Slatka-Tajna.Eu

Darko Lazić oduvijek je važio za zvijezdu čija biografija ne manjka skandalima, ali nikada i za nasilnika, zato i ne čudi što je javnost uzburkao samo jedan snimak u kome poteže samurajski mač i to ni manje ni više nego na – svog prijatelja. Pobjednik Zvezda Granda bio je jedan od gostiju na rođendanu Peđe Vujića, a dobro raspoloženje im nije manjkalo pa su u jednom trenutku u igri potegli i hladno oružje.

– U ljetnjem periodu teško je pronaći slobodno vrijeme da se svi uskladimo, pa sam riješio da rođendan proslavim u svom domu među najbližima, među kojima je bio Darko, moj menadžer i prijatelj Marko Milošević kao i Srećko Krečar koji je i zaslužan što je taj snimak isplivao- rekao je Vujić, i pojasnio kako je došlo do interesantne situacije.

U jednom trenutku uzeli smo taj mač i počeli da se šalimo, ali izgleda da svi nisu razumjeli da nikad niko nije bio ugrožen pa su počeli i sa komentarima kako je sve to opasno – dodao je Peđa koji trenutno promoviše svoju pjesmu “U suzama, na mukama”.

-Darko i ja se znamo dugi niz godina, nikome tu ne bi palo na pamet da bilo koga napadne. U pitanju je zabava gdje smo se zaista opustili, ništa više – rekao je Peđa koji otkriva da je iste noći sa Darkom Lazićem preslušavao novu pjesmu koju priprema a o kojoj neće previše pričati dok je ne objavi .

Snimak pogledajte ovdje.

 

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User
Sadik Hasanovic dobio doživotnu zabranu ulaska u Srbiju

Sadik Hasanovic dobio doživotnu zabranu ulaska u Srbiju

Žene u Afganistanu u posebno teškoj situaciji