in

HRT: Službeno potvrđeno: Messi napušta Barcelonu!

Slatka-Tajna.Eu

Lionel Messi

Foto: Albert Gea/File Photo / REUTERS

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi (34) napušta katalonskog velikana Barcelonu, u kojoj je proveo čitavu svoju dosadašnju karijeru, službeno je objavio klub.

Iako su nedavno Messi i Barcelona postigli dogovor o produžetku suradnje, do potpisa novog ugovora nije došlo zbog “ekonomskih i strukturalnih prepreka”.

– Iako je sve bilo dogovoreno između Barcelone i Lea Messija, obje strane su odlučile danas potpisati novi ugovor, ali on ne može biti formaliziran zbog ekonomskih i strukturalnih prepreka, stoji u priopćenju.

– Zbog toga, Messi neće nastaviti s Barcelonom. Obje strane žale jer želje igrače i kluba ne mogu biti ispunjene. Barca mu želi zahvaliti na njegovom doprinosu te mu želi sve najbolje u osobonom i profesionalnom životu, objavio je klub.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Messi je u Barcleonu stigao kao 13-godišnji dječak, za prvu je momčad debitirao 2004. godine te je u 778 nastupa postigao 672 pogotka u svim natjecanjima.

S Barcelonom je Messi osvojio 10 naslova prvaka Španjolske, sedam španjolskih kupova i četiri Lige prvaka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RIJETKA PRILIKA DA JE VIDIMO ODJEVENU: Nives htejla da iznenadi,a onda je fasada ukrala pažnju

Приколы Подборка смешного выпуск 132