in

PRVI STOJIN MUŽ SE UBIO! Skočio u rijeku jer roditelji nisu prihvatili pjevačicu

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Stojanka Novaković Stoja otkrila je da se udala sa samo 16 godina i da je ubrzo nakon toga postala udovica.

Svojevremeno je ispričala da joj je prvi suprug poslije samo tri godine braka poginuo u saobraćajnoj nesreći, međutim, prije nekoliko godina smo došli do šokantnog otkrića – da se Stojin prvi muž ubio!

Naime, mještani ovog sela pokraj Zrenjanina ispričali su novinarima da je on skočio u rijeku u kojoj se udavio jer, navodno, njegovi roditelji nisu prihvatili Novakovićevu za snahu. Kako se priča, njima je smetalo što je ona bila kafanska pjevačica.

Stoja je divna žena. Mnogo se napatila zbog prvog muža. Mnogo su se voljeli. Iz nje se i rodio njihov sin. Ubrzo posle vjenčanja počeli su problemi jer roditelji njenog muža nikako nisu odobravali taj brak – priča jedan Stojin komšija.

On kaže da pjevačicin muž nije želio da živi bez nje i da je zbog toga odlučio da sebi oduzme život.

– Svekar i svekrva nisu mogli da se pomire s tim da je njihov sin dozvolio ženi da bude kafanska pevačica. Stalno su mu prebacivali i insistirali da je ostavi – nastavlja ovaj mještanin Perleza.

– Svi su ubrzo krenuli u potragu za njim i posle nekoliko sati našli su ga mrtvog u reci. Dan nakon sahrane po Perlezu je počela da kruži priča da se ubio jer su njegovi roditelji o Stoji govorili sve najgore. Za nju je to bio prevelik udarac jer je ostala sama s malim djetetom. Proživjela je pravi pakao – završava sagovornik.

 

I lokalni svećenik je potvrdio da se Stojin prvi muž utopio.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– To je bilo prije mnogo godina. Ljudi pričaju da se ubio zbog nje. Teške su to sudbine. Ne bih ja dirao tu temu – zaključuje svećenik.

Stoja je o ovoj temi, očekivano, vješto izbjegavala da govori za medije. Ipak, jednom prilikom, prije nekoliko godina, otvorila je dušu i priznala da joj je u trenutku strašne tragedije najbitnije bilo da se ništa loše ne odrazi na njenog sina.

– Kada su izašli naslovi u novinama o smrti mog muža, nisu me dotakli jer sam se više plašila za svoje dijete. Moj sin je imao svega tri godine kada je izgubio oca. Oko drugih stvari se nisam potresala jer najbolje znam svoj život. Bilo mi je bitno samo da li će to moje dijete doživjeti loše, naročito što je rano ostao bez oca. Danas, kada je sve to prošlo, u kontaktu sam s rođacima mog muža. Njegovi roditelji su, nažalost, umrli – ispričala je prije nekoliko godina Stoja.

(Express/Alo)

 

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

🔴 GTA 5 Roleplay – ŠTA MOJA BEBA RADI SAD ? 🔴 #1Kliper

“Čovjek postavi sebi pitanje – čemu sve to? Milorad Dodik vrijeđa, Aleksandar Vučić smiruje, gledamo isti scenarij…”