in

NIKOLINA I SAŠA KAPOR IZBJEGLI KATASTROFU: Intuicija mu je govorila da ne ide u Rim

Slatka-Tajna.Eu

Nikolina i Saša Kapor su otkrili ponovo je sve počelo da se vraća u normalu što se posla tiče te oboje imaju zakazane nastupe, a radi se i na novim projektima, a onda su otkrili ono što su dugo krili.

Pričali su i šta je za njih savršen odmor, ali i u čemu se uopšte ne slažu.

– Sa ljudima koje volimo, da smo mi svi porodično na okupu, to je savršena oaza mira… Nije bitno gdje smo, ako vlada dobra energija i ako je harmonija u porodici, onda gdje god da odeš lijepo ti je – zaključila je Nikolina.

– Ja sam osoba koja više voli da putuje i kad odem u neko manje mjesto, ja se oduševim i volim da iskoristim to vrijeme, nikada ne spavam ujutru poslije svirke ili pijre svirke, ako mi se ukaže prilika, volim da upoznajem nove ljude, novu energiju, dok Saša nije neki tip koji voli da putuje. Često isplaniram neko naše zajedničko putovanje i onda on u posljednjem trenutku odustane, on je više statičan tip – rekla je Nikolina, međutim jedom se dogodilo da je Saša ipak bio u pravu što je odustao od putovanja koje je Nikolina uplatila.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Posljednji put je bilo dobro što sam odustao, 2018. godine je htjela da nam uplati da idemo u Rim. Prvo smo htjeli da idemo avionom, pa sam ja predložio da idemo autom i tačno u tom periodu kad smo trebali da idemo meni kao da je nešto govorilo “hajde da ovo prolongiramo za neki drugi put” i tačno tih dana se potrefilo da je na žalost bila opšta katastrofa u Rimu, kad su bile poplave i poplavljeni mnogi automobili, ja kažem Nikolini: “Zamisli da smo otišli tamo”, da jesmo ko zna šta bi se dogodilo, a tad sam tek uzeo neki auto – prisjetio se Saša.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Najda – Jebi Se(Fuck cover)

Emocionalni razvod: Pet znakova da ljubav nestaje