in

KILAŽA ČESTO OSCILIRA: Tamara Milutinović otkrila čega se odrekla zbog savršene linije

Slatka-Tajna.Eu

Nije tajna da estradne ličnosti ulažu velike količine novca u svoj fizički izgled, a iako mnogi misle da je to lako, Tamara Milutinović je objasnila suprotno.

-Mislim da svi  prirodno pazimo na zdravlje, ali kada su u pitanju odricanja, dosta toga sam se odrekla zarad “zdravijeg stomaka” i organizma, počev od toga da sam se odrekla nečega što najviše volim, a to je koka kola. Redovno idem na preglede, a i na svakih šest mJeseci radim krvnu sliku, mislim da je to najvažnije, između ostalog. Povela sam dodatno računa o zdravlju za vrijeme korona virusa, štitila sam se na sve načine i trudila da ostanem zdrava  -tvrdi pjevačica koja često oscilira kada je kilaža u pitanju.

-Često imam borbu sa kilogramima i osciliram. Nažalost tako je i ne mogu da jedem šta poželim. Trenutno je nastupila faza kada sam smršala i super je što se to dogodilo pred ljeto. Mogu da se skinem u kupaći kostim i pokažem zanosne obline– ističe Milutinovićeva koja poput mnogih njenih kolegica nema ništa protiv estetskih intervencija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Sve što čovjeka može da učini srećnim podržavam, ako neko nije zadovoljan svojim izgledom, zašto da ne poradi na njemu. Nemam ništa protiv estetskih intrvencija, nek svako radi onako kako misli da je najbolje. Svako živi svoju sreću, a na kraju je za lep i zdrav život najbitnije imati redovan san, obroke i izbjegavati stres koliko god je to moguće –zaključuje Tamara Milutinović.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Udruženje poslodavaca FBiH i Sindikat metalaca FBiH potpisali Kolektivni ugovor: Najniža satnica 3,50 KM neto

Poljska tvrdi da joj se Bjelorusija osvećuje slanjem ilegalnih migranata