in

Elli Dvornik zabranjeno ići u crkvu jer joj je tata bio narkoman!?

Slatka-Tajna.Eu

Nedavno je Ella Dvornik pustila snimak koji je napravila za svoju FB stranicu a u kojem je jedan sudionik bila ona, a drugi misionar krvi Isusove Stjepan Ivan Horvat. Riječ je o njenom bolu koji je od djetinjstva nosila u sebi, a za taj djetinji šok kriv je upravo pomenuti misionar.

Ella se, naime, našla u crkvi u trenutku pričesti, pa citirala i sebe i misionara kom prilikom joj je on kazao da se ona ne može pričestiti a onda nastavio „tata ti je narkoman i odašilješ negativnom energijom, javiću tvojim roditeljima da ćemo te izbaciti iz crkvenog vjeronauka“, bile su svećenikove riječi. A ona ga je upitala „zašto mrzi velečasni sve? Zar nije vjera oslobodi i ljubavi, zar Bog ne voli svu djecu“ upitala ga je Ella. A onda prokomentirala da njena namjera i nije bila pričestiti se.

Njena prabaka joj je zabranila ići u crkvu, pojasnila joj je i zašto jer je, prema Ellinim riječima, baka u Prvom svjetskom ratu svo zlato i imetak koji su imali kao jedna bogata porodica crkvi za kruh davali. A na kraju ostali izgladnjeli. Vojska im je pomogla da prežive a onda na kraju podvukla svoje mišljenje da Bog isto voli one i u kući i u crkvi a da Bog nema veze s crkvom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na njen FB profil stizali su razni komentari, između ostalog i svećenika iz Zagreba, koji je izrazio žaljenje zbog njenog negativnog iskustva. Sve shvata, pa i njen stav, ali ipak joj je uz izvinjenje u ime tog svećenika koji nije imao razumijevanja za nju i njenu porodicu, ponudio pomoć bilo koje vrste.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Primjena mjera u Crnoj Gori: Diskoteke sa dva ulaza, maske se ne moraju nositi

Objavljen poziv firmama za dodjelu detašmana u Njemačkoj