in

Club Divine nastavlja sa specijalnim vikend zabavama / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U clubu Divine u subotu 07.08. od 13 sati počinje cjelodnevna RnB i Hip Hop zabava. Rani početak događaja daje priliku publici da dožive klub u potpunosti kroz plesanje, kupanje i koktele tokom dana, a navečer da uživaju u plesu na travi.

Dvojac DJ-eva koji se u posljednih nekoliko godina istaknuo kao originalna metoda za dobar provod i dug ples, DJ Soul i DJ Merakoon (BrownSugar RnB) pobrinut će se da se subota upamti kao poseban ljetni dan u Hercegovini.

Foto: PR / Club Divine nastavlja sa specijalnim vikend zabavama

Uz njih će nastupati i reperski trojac Stoposto, Black Beriz i Geko koji su prošle godine u klubu priredili pravi show, te za ovaj put najavljuju posebnu zabavu uz dobro poznate hitove i sportsko takmičenje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kao specijalni gost najavljena je gošća iz Beograda, atraktivna DJ Lea (Lea Davogić), koja se okušala i u pjevačkim vodama te je prošli mjesec objavila svoju prvu pjesmu. DJ Lea dolazi prvi put u Hercegovinu i dolazi kao DJ sa ozbiljnim iskustvom, saradnjama i karizmom. Rezident je u nekoliko klubova u Beogradu: klub Freestyler, klub Hype, klub Dot, splav Hot Mess i Leto. Do sada je stekla veliku popularnost i često nastupa širom Evrope u klubovima i na festivalima. Također se bavi manekenstvom i jedna je od osnivača koncepta zabave “Cherry on Top”.

Također, sve posjetitelje u subotu očekuje dosta iznenađenja i posebna promocija pića sponzora.

U nedjelju, također sa početkom od 13 sati nastupa fenomenalni dvojac DJ Nixon i Cico Sax (saksofon) koji će se potruditi da svojim zvukovima uljepšaju Vaš nedjeljni odmor od vrućeg i napornog tjedna.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Super Sexy Skin

ALIBEGOVIĆ I NEZIROV PROTIV VLATKA GLAVAŠA: Zašto su sakrili rezultat utakmice?