in

ALIBEGOVIĆ I NEZIROV PROTIV VLATKA GLAVAŠA: Zašto su sakrili rezultat utakmice?

Slatka-Tajna.Eu

Tradicionalno NK „Bajer 99” Velagić organizirao je druženje sa tamošnjim stanovnicima mjesne zajednice, a i gostima. Prelijepo dešavanje desilo se nogometnim takmičanjem. Vještine, čarolije, navijačke strasti na utakmici između ekipa “Humane zvijezde“ i veterana „Iskre“ iz Bugojna unijeli su radost i veselje među prisutne.

Na čelu veterana „Iskre“ našao se legendarni nogometni stručnjak i znalac Vlatko Glavaš, inače prvi kapiten nogometne bh. reprezentacije. Goste estradnjake činili su dobri fudbaleri, a vrsni pjevači Nihad Alibegović i Adnan Nezirov. Presimpatično i prezanimljivo se održao i završio ovaj sportski spektakl. Rezultati su manje bitni od čina koji je razveselio uljuljani narod pandemijom.

Podršku za pomenuto dešavanje dobili su od Općine Ključ a organizator mjesna zajednica Velagić i klub „Bajer 99“. Popularnim pjevačima su dodjeljene zahvalnice, kao i gostima iz Bugojna.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ono što je zanimljivo je podatak da nije mogao promaći detalj koliko su Nihad i Adnan uživali u ovom sportu jer obojica kažu da im je to jedan od neizostavnih sportskih aktivnosti mimo scene. Beskrajno su, kažu, zahvalni na gostoprimstvu, ukazanom poštovanju koji su im upriličili domaćini.

 Dž. H. M.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Club Divine nastavlja sa specijalnim vikend zabavama / Bljesak.info

Brzi mafini