in

NIKOLINA GRBA SNIMILA NOVU PJESMU: „Tableta za bol“ najbolje liječi tugu

Slatka-Tajna.Eu

Iako joj pjevanje i nije neka prijeka potreba jer, kao profesionalni fitnes instruktor, ima obezbjeđenu egzistenciju, za atraktivnu crnogorku Nikolinu Grba iz Podgorice kažu da će, u vremenu pred nama, imati blistavu estradnu karijeru.

Svoju želju da bude pjevačica počela je ostvarivati prije tri godine kada je snimila prvu pjesmu „Uhvati moj ritam“. Slijedile su potom „Ispod kože“ i „Nikolinija“, te ova posljednja „Tableta za bol“. Kaže da je konačno dobila muzičku „ličnu kartu“.

-Sve pjesme imaju spotove. One i druge koje budem snimala naći će se na mom prvom albumu. Pozivi za nastupe stižu sa svih strana te jedva uspijevam ispoštovti sve terimne onih koji traže moje angžovanje. Zadovoljna sam time kako napreduje moja estradna kaijera. Istina, na početku je bilo teškoća. Dežurni kritičari su imali namjeru da osujete ostvarivanje mojih snova. Međutim, nisu znali koliko sam ja jaka i istrajna. Treba biti borac za ostvarivanje ciljeva koji neka osoba želi ostvariti. Ja uistinu jesam borac. Moj cilj je da imam što više nastupa i da na njima oduševljavam i zabavljam publiku onako kako to najbolje znam i umijem. „Tableta za bol“ je najbolji lijek koji nudim onima koji žele liječiti svoju tugu – kaže Nikolina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, ova dvadesetrogodišnja ljepotica, 2017. godine bila je izabrana za Miss zime, a iza sebe, kao glumica, ima i dopadljive uloge u serijama „Besa“ i „Dojče caffe“.

Piše: Eset MURAČEVIĆ

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Business analiza:BDP BiH u naredne tri godine rast će po prosječnoj stopi od tri posto

U Banja Luci uhićen član Kavačkog klana / Bljesak.info