in

MIRJANA KARANOVIĆ MOŽE DA DOBIJE ULOGU! Lukas progovorio o kastingu za SERIJU o svom životu, opleo po KIJI: Ona NE dolazi u OBZIR!

Slatka-Tajna.Eu

Pevač Aca Lukas dospeo je u žižu interesovanja kada se u prodaji pojavila njegova knjiga, a uveliko se govori i o ekranizaciji iste. Lukas je sada progovorio o mogućem kastingu serije.

– Sva ova licitiranja oko knjige i serije su lažna. Serija će se realizovati, ali polako, ima vremena. Snimaće se sigurno, jer potpisan ugovor. Kasting još nije bio i ne znamo ko će da glumi. Ono što je sigurno, jeste da će u seriji će igrati glumci. Voleo bih da me igra Marko Živić – otkrio je Lukas i nastavio:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Mora da se završi scenario koji još nije gotov, nema potrebe da se licitira o imenima glumaca i glumica. Kako može da Mirjana Karanović ne dolazi u obzir, kao jedna od najboljih glumica u zemlji? Naravno da dolazi u obzir. Ne dolazi u obzir Kija koja je neglumica – zaključio je Lukas.

Kurir.rs/S.M./Blic


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Našminkaj se kao Ilma Karahmet

BRUNO STOJIĆ OSUĐEN ZA UZP U HAŠKOM TRIBUNALU IZVINIO SE BOŠNJACIMA: ‘Do kraja života ću nositi osjećaj krivice zbog patnje’