in

DA LI BISTE GLEDALI? Stanija sa dečkom u filmu za odrasle

Slatka-Tajna.Eu

Naime, starletu je kontaktirao produkcijski tim iz Mađarske koji širom regiona radi dugi niz godina ovaj posao, pa su spremni da plate 8.000 eura za 20 minuta materijala, a želja im je bila da Stanija i njen dečko Marko Marković zajedno “glume”.

-Stanija je skoro otvorila profil na sajtu “Onlyfans”, pa je od starta veliko interesovanje za njene video klipove. Neke od fotografija koje je okačila su vrlo eksplicitne, te su popularne širom regiona. Tako je jedan muškarac Dobrojevićki pisao na Instagramu i u dužoj poruci je objasnio da nije u pitanju prevara, već iza njega stoji ozbiljna produkcijska kuća koja bi voljela sa njom da započne saradnju – priča izvor blizak starleti i nastavlja:

-Stanija im je objasnila da joj ponuda i te kako laska, ali da ne može da je prihvati iz više razloga, a jedan je svakako taj što ne želi da je porodica vidi u takvim izdanjima, pa je zbog toga i pokrenula svoj profil na sajtu koji je zatvorenog i sigurnijeg tipa. Producent je rekao da će snimak biti visokobudžetan i da će svi sajtovi koji žele da ga kače morati da zaključaju kako bi samo premijum korisnicima bio dostupan. Vodili su prijatan razgovor, ali još uvijek nema konkretnog dogovora.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(Express/Republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

The Natural Cure For Insomnia

Koji broj treba da stoji umjesto upitnika?