in

KĆERKU NE VIĐAM: Vuk Mob o odnosu sa bivšom vjerenicom i Paulom Hublin

Slatka-Tajna.Eu

Vuk Mob, otkrio je da je raskinuo vezu s mladom Anjom Rašović, s kojom je bio samo nekoliko nedjelja. Reper nam je takođe objasnio svoj odnos s Paulom Hublin, kao i planove za dalju karijeru. Ovih dana ima mnogo nastupa, zbog čega, kako kaže, živi u kolima.

Anja i ja nismo više ni u kakvom emotivnom odnosu. Anja je jedan veliki car, i dalje smo u kontaktu. To je sada drugarski odnos, mi smo se upoznavali, bili smo na samom početku, ali smo shvatili da nismo jedno za drugo što se tiče ljubavnog odnosa. Ona je zaista super djevojka, jedna kvalitetna osoba, samo nismo se uklopili kao par, drago mi je što smo ostali drugari- rekao je.

On je otkrio i u kakvim je odnosima sa Paulom.

– S Paulom nisam u vezi, prisne slike su sa snimanja spota. To je normalna stvar, uradili smo spot za pjesmu i fotografije koje smo podijelili su tada nastale. Što se Paule tiče, ona je moj projekat, sve vezano za njenu dalju karijeru radiću ja. To nam je neki plan i dogovor. Neću joj biti baš menadžer, nije moje da se javljam na telefon i zakazujem joj nastupe, ali je sve ostalo na meni. Iza svake njene jpesme, spota i projekta sada stojim ja. Recimo da ću joj biti producent. Ona je neko ko je moj umjetnik, te priče da smo zajedno su totalna budalaština- kaže.

Vuk ne krije da nije i dalje vidiok ćerku Teonu, ali ni to da sa bivšom vjerenicom Oljom nema kontakt.

– Teonu nisam vidio već duži vremenski period i zbog toga mi je jako teško. Ona je moja kćerka, moja krv, moje meso… Ona je moje sve na svijetu, naravno da mi nedostaje. Glupo je i pričati koliko mi nedostaje, jedva čekam da je zagrlim. Nisam ni u kakvim odnosima sa Oljom. Nismo u kontaktu, ne bih o tome puno da komentarišem – rekao je on.

(Express/Blic)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Čime nahraniti sobne biljke za ljepše cvjetove i rast

Limometal u prvih šest mjeseci 2021. godine povećao izvoz za 94 posto u odnosu na isti period prošle godine