in

OBJESIT ĆU SE AKO PREVARIM ŽENU: Miki Đuričić nakon ženidbe ulazi u “Zadrugu”!

Slatka-Tajna.Eu

Miroslav Miki Đuričić prvi je poznati učesnik pete sezone rijaliti programa “Zadruga”, a sada je progovorio o svom učešću.Kako se piše, on će se 4.septembra vjenčati,a odmah nakn toga ulazi u “Zadrugu”.

On je istakao da mu je najbitnije da ne prevari svoju partnerku sa kojom ima kćerku Dunju.

Biću vjeran do kraja supruzi. Kada bi mi se desilo da prevarim ženu u rijalitiju, ne bih mogao sebe da pogledam u ogledalu. Ne znam kako bih hodao ulicom. Kako bih živio da me kući ne čekaju žena i dijete samo zato što sam se ja zezao s nekom budalom u rijalitiju. Pritom, i vi znate da tamo ulaze djevojke lakog morala. Pa zamislite samo da zbog neke beštije izgubim porodicu! Onda bih stvarno trebalo da uzmem štrik i da se objesim nasred žive vode ovdje u Kupinovu – rekao je Miki i otkrio da je sretan sa suprugom:

– Ja nisam u nesretnom braku, kao što su ovi neki bili u nesretnim brakovima, pa varali žene. Ja sam u sretan sa ženom i kćerkicom-dodao je

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Rijaliti-zvijezda nema koga ne bi voljela da vidi u Bijeloj kući, ali joj je draže da ima jednog neprijatelja, kao što je Vladimir Tomović, nego deset lažnih.

(Express/Pink)

 

 

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

KROZ SERIJU TRENINGA O EKONOMSKIM ANALIZAMA DO EFIKASNIJEG SOCIJALNOG DIJALOGA SA DONOSIOCIMA ODLUKA

U utorak barem djelomice sunčano, ali posvuda ne i suho