Categories: Estrada

Nakon skandaloznih optužbi bivših devojaka, oglasio se i Miloš Biković! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Miloš Biković  je na Tviter nalogu ostavio kratak komentar na jedan od tvitova koji se tiču aktuelne teme u vezi njegovim bivšim ljubavima.

Jedna korisnica Tvitera podelila je njegovu fotografiju iz koju je napisala “Ostani neometani kralj”, aludirajući na aktuelnu situaciju, na šta je Biković odmah odgovorio:

– Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića – napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.

Podsetimo, nakon ispovesti Arine Vološine o krahu ljubavi sa Milošem Bikovićem, oglasila se još jedna njegova bivša, Barbara Tatalović.

– Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla.

– Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slepo veruje. To je čini mi se borba sa vetrenjačama – napisala je Barbara naglasivši da se ovim povodom više neće oglašavati za medije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Podsetimo, Arina Vološina objavila je na svom zvaničnom Instagram profilu podužu poruku koja se tiče Miloša Bikovića, te emotivne veze u kojoj su, kako ona tvrdi, bili čak godinu dana.

Ova mlada lepotica kaže da je “gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog”, a to je i previše blago u odnosu na ostale tvrdnje koje je iznala o srpskom glumcu.

– Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo – napisala je Arina.

– U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim – nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

– Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori – tvrdi ova devojka.

– Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ. me odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja – objasnila je Arina.

– Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede – umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice. A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana – zaključila je Vološina.
 

Redakcija

Recent Posts

“SAD ĆEŠ ISPASTI KAO BRZI VOZ!” Takmičar odgovorio Popoviću, nastao neviđeni haos u ZG: Očigledno je da imaš problem…

Inel Nukić i Petar Krekić otvorili su svojim nastupima jedanaesti krug u „Zvezdama Granda“ u…

6 minuta ago

Ministar Habijan: Zaštita okoliša će i dalje biti prioritet Vlade

Damir HabijanFoto: Robert Anic / PIXSELLMinistar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan sudjelovao u akciji…

1 sat ago

BABY LASAGNA BIO VELIKI FAVORIT ZA POBJEDU: Osjećam se ponizno i zahvalno

Finale Evrovizije 2024 se održalo sinoć, a takmičilo se 25 zemalja. Već mjesecima unazad za…

1 sat ago

U naredna dva kola ovjeriti titulu

Korak po korak, iz utakmice u utakmice, svjesni cilja, fudbaleri Borca su se vodili kroz…

1 sat ago

Izabela, možeš li ti više disati bez mene? Kadra i Izabela ponovo u live-u pokazali da ljubav nije prestala (Video)

Na live streamu na TikToku, bivši rijaliti igrači i bivši partneri Elvin Kadrić “Kadra” i…

2 sata ago

BROJNE DELAGACIJE STIGLE U DONJU GRADINU: Obilježen Dan sjećanja na žrtve ustaškog zločina u NDH (FOTO)

Na Grobnom polju Topole u Spomen-području Donja Gradina danas su za desetine hiljada stradalih Srba,…

3 sata ago