in

MUHAREM HADROVIĆ SPREMA PJESMU: Nešto se dobro „kuha“

Slatka-Tajna.Eu

Iako se prije skoro mjesec dana završila najduža sezona “Zvezda Granda” ikada, utisci većine finalista se i dalje sležu. Mnogi od njih nisu svjesni popularnosti koju su dobili nakon završetka šoua, te se još uvijek ne znaju kako da najbolje iskoriste ovaj period.

To, međutim, nije slučaj sa Muharemom Hadrovićem, koji je utiske iz takmičenja odavno sumirao i spreman je da konačno počne da radi ono za šta se sve vrijeme zalagao.

– Što se tiče finala, sve je prošlo kako treba, kako je trebalo da bude. Ja sam zadovoljan, ljudi oko mene su zadovoljni, tako da nastavljam dalje, idem u nove pobijede. Kako kažu, borba tek sad slijedi. Biramo pjesme, imamo neke ponude. „Kuha se nešto“, ali ne smijem mnogo da otkrivam – priča Muharem.

Kako kaže, više ništa ne prepušta slučaju, a želja mu je da ostane dosljedan muzičkom žanru kojim se predstavaljao u “Zvezdama Granda”.

– Planirao sam da to bude miks pop-folka, da bude komercijalno. Mogu samo da kažem da se sprema nešto dobro, imam odličnu ekipu saradnika – kaže finalista koji je već ušao u muzički studio i dodaje da više ne gleda u nazad, već samo naprijed.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kaže, nije spreman da se vraća u prošlost, niti da uči na svojim greškama.

– Ne gledam nikad svoje snimke iz takmičenja, previše sam samokritičan i dok sam se takmičio nikad nisam gledao emisiju. Ne znam, veću tremu imam kad gledam emisiju, stalno razmišljam da li će sve biti dobro, gdje sam griješio, tako da rijetko kad se slušam i gledam – iskren je finalista.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SNSD: Stanić je povrijeđen u porodičnom sukobu koji nema veze sa politikom

ŠTA MOŽETE RADITI KAD VAM JE DOSADNO