in

MAYA BEROVIĆ U FINANSIJSKOJ KRIZI: Nije lako, ali neću da kukam

Slatka-Tajna.Eu

Maya Berović je priznala da joj je korona poremetila planove, posebno što se tiče nastupa:

– Do sada mi se u karijeri nikada nije dogodilo da pravim ovoliko dugu pauzu. Nekada su se moji odmori od koncerta svodili na nekoliko dana u nedjelji, a u prethodnom periodu imala sam više od godinu dana da se odmorim. Ali ni tada nisam željela da se odmaram, već sam sa svojim timom radila na albumu “Intime” koji sam izdala za vrijeme pandemije u namjeri da mojim fanovima i publici bar na kratko skrenem misli od svega ono što nas je okruživalo – kaže Maya.

Priznaje da su joj nastupi nedostajali:

– Slagala bih kada bi rekla da mi nisu nedostajali. Iskreno, koncerti koji traju po više od dva sata meni daju snagu za sve ono što stvaram u životu. Adrenalin je nešto što mene uvijek pokreće i važno mi je da se moja publika odlično provede na koncetima. Sve sam se nadala da će epidemiološki uslovi ranije dozvoliti da nastupamo, ali dobro je što ljeto nismo proveli u karantinu kao što je to bilo prošle godine. Imaću mini ljetnu turneju, te se nadam da ću tokom jeseni nastaviti sa brojnim nastupima i koncetima – ističe pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Otkriva koliko je korona uticala na njene finansije:

– Nije lako, ali vjerujem da ima mnogo težih slučajeva, pa ne želim da kukam. Svi smo se trudili da kada je počela pandemija vodimo računa o tome na koji način i kako trošimo novac, time sam se i ja vodila. Nikada do sada nismo imali toliko vremena koliko smo sada proveli zajedno. Zbog svojih koncerata često sam putovala, pa nisam imala vremena da spojim nedjelju dana da sam kod kuće. Sada se to promijenilo, pa smo suprug i ja imali mnogo vremena za nas. Gledali smo zajedno filmove i serije, turske obično, vježbali zajedno. Vrijeme provodili uživajući jedan u drugome. To nam je za sve ove godine falilo – ističe Maya.

Piše: N.N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

OBILJEŽENA GODIŠNJICA STRAVIČNOG ZLOČINA U RUDOM: U rijeku Lim bačeno cvijeće u znak sjećanja na 101 žrtvu…

Požar u Rodoču stavljen pod kontrolu / Bljesak.info