in

Istražno povjerenstvo Ministarstva zdravstva još uvijek nije stiglo u Novi Marof

Slatka-Tajna.Eu

Tragedija u Službi za produženo liječenje i palijativnu skrb Novi Marof

Foto: Dnevnik / HRT

Očevid tragičnog događaja u bolnici u Novom Marofu, u kojemu je smrtno stradao 48-godišnji pacijent, pokazao je da je požar uzrokovalo djelovanje otvorenog plamena nepoznatog izvora u bolesničkoj sobi, u trenutku dok je pacijent bio priključen na kisik. HRT-ov reporter Goran Damjanić za Dnevnik HTV-a javio se iz Novog Marofa, te je kazao kako još uvijek nisu poznati detalji strašne tragedije koja se jučer dogodila u Specijalnoj bolnici za kronične bolesti u Novom Marofu. 

Detalji o nesreći još uvijek nisu točno poznati, a informacije su vrlo šture. Zamjenik županijske državne odvjetnice Darko Galić kazao je kako inspekcija odnosno istražno povjerenstvo Ministarstva zdravstva još uvijek nije stiglo u Novi Marof.

– Nakon jučerašnjeg očevida, Državno odvjetništvo i policija nastavljaju rad na predmetu, sada je bitno utvrditi dvije činjenice – uzrok požara i uzrok smrti pacijenta. Što se tiče utvrđivanja uzroka smrti, u ponedjeljak 2. kolovoza bit će provedena obdukcija i tada će se znati nešto više od uzroku smrti, rekao je zamjenik županijske državne odvjetnice Darko Galić

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Puštene u prodaju ulaznice za glazbeni spektakl u Ljubuškom: Veliki interes za koncert Petra Graše! / Bljesak.info

Amazon kažnjen za narušavanje privatnosti korisnika sa 746 miliona eura