in

Da su mi dali nasljedstvo, zadržala bih prezime: Voditeljka oštro o roditeljima: Uopšte nisu u dobrim odnosima

Slatka-Tajna.Eu

Uvijek vedra i duhovita voditeljka Nataša Aksentijević sada je progovorila o odnosima sa najbližim članovima porodice i otkrila da uopšte nisu dobri.

Voditeljka je o problemima sa roditeljima progovorila jednom prilikom kada ju je jedna koleginca oslovila djevojkačkim prezimenom Miljuš kada ju je Nataša i prekinula:

– Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasljedstvo, pa da kaže čovjek, hajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek’ im on nosi prezime, ja neću – bila je oštra tada Nataša u emisiji “Grand magazin”.

Ona je sada navela da je od strane svojih roditelja naišla na nerazumijevanje.

– Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima… I samo dolazim do nerazumijevanja svega što mi se dogodilo – rekla je voditeljka za magazin “Story”.

Na pitanje kakvi su sada odnosi između nje, njenih roditelja i brata, Nataša je odgovorila:

– Kao i većina porodičnih odnosa kod Srba, burni, s lažnim osmjesima i uz treskanje vratima.

Sa druge strane voditeljka je duže od decenije u sretnom braku, a pored zanemarljivih kritika, suprugu nerijetko upućuje riječi hvale.

– Ništa nemojte da brinete, umije i on da mi “skače po živcima”. Nekad toliko glasno objašnjavamo jedno drugom ko nije u pravu. Ima trenutaka kad samo klima glavom. Ali pogledajte koja energija, ljubav i dobrota šibaju iz njega. Nikada nisam upoznala osobu koja se toliko raduje. Svemu. Životu, uspjesima tuđim više od onih koji su uspjeli. Nekako sam ponosna i na sebe što sam baš njega izabrala za životnog saputnika. Duki Car nije nezaslužen nadimak – napisala je voditeljka uz fotografiju supruga na Instagramu.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Planina bogova magnet za turiste

Puštene u prodaju ulaznice za glazbeni spektakl u Ljubuškom: Veliki interes za koncert Petra Graše! / Bljesak.info