in

Brenina snaha do jučer brala kupine, a sad uživa u vili Živojinovićevih

Slatka-Tajna.Eu

Viktor Živojinović pomirio se sa djevojkom Sandrom Miljaković, sa kojom je nedavno imao krizu u vezi, kada su raskinuli na određeni period. Njih dvoje sada ponovo uživaju u ljubavi, a atraktivna plavuša od samog početka romanse sa Breninim sinom privlači veliku pažnju.

Iako je zbog veze sa Viktorom već dvije godine pod budnim okom javnosti, Sandra se, kako se priča, uopšte nije promijenila.

Sandra Miljaković potiče iz sela Budilovina nadomak Brusa, gdje i sada živi njena porodica, koju ona često posjećuje. Iako mnogo vremena provodi u vili Živojinovića, Sandra sama plaća stan u Beogradu, u kojem živi, studira na Filološkom fakultetu i radi kao šminkerka, što joj donosi prihode.

Kako je jednom prilikom ispričao komšija njene porodice, Brenina snaha je bila odličan đak i završila je gimnaziju u Brusu, uvijek je bila uzorna djevojka, a radila je u poljoprivredi za nadnicu od 20 eura i niko je ne pamti po skandalima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










To je svojevremeno potvrdio i Sandrin otac.

– Poštujem njen izbor i dopada mi se Viktor, djeluje mi da je lijepo vaspitan. Nismo ga još upoznali jer ga Sandra nije dovodila kod nas. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki dalji korak, i ja to poštujem. Ona je lijepo vaspitana, uvijek je bila odličan đak, student, dijete za primjer. Zna i da kuha, skoro je kuhala slatko, bila je u Budilovini prije dvije sedmice. I dalje plaća stan u Beogradu. S dečkom je u vili vjerovatno zbog korona virusa, lakše je kad su zajedno. Inače, ona odmalena ima radne navike, radila je kod mene u radnji, brala je kupine za nadnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je dolazila u Budilovinu, išla je u kuću moje majke, svoje bake, koja ima 86 godina i njegovala ju je, pomagala joj. Sredila joj je cijelu kuću, oprala zavjese, ma sve radi. Mogu da kažem da me nije obrukala – rekao je Sandrin otac Zvezdan prošle godine za domaće medije.

Izvor: Alo.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SVE JE ZABILJEŽILA KAMERA: Indira Levak bez brushaltera

MILAN TEGELTIJA CRTA METU NA ČELO SUDIJI SUDA BiH: ‘Male su RS i Srbija zajedno koliki je Perić izdajnik’