in

Bajka Rođenih traje: Velež izbacio AEK! / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svom prvom nastupu u Europi nakon rata Velež je prošao dva kola u Konferencijskoj ligi. Rođeni su obranili prednost iz prve utakmice (2:1) i nakon pobjede AEK-a 1:0 u regularnom dijelu, pristupilo se izvođenju jedanaesteraca.

U nevjerojatno dramatičnom raspucavanju, Velež je promašio dva jedanaesterca, no AEK nije iskoristio tri i Mostarci idu dalje!

Zougla.gr / Velež izdržao u Ateni

Grčki klub imao je ulogu apsolutnog favorita, ali Mostarci ne samo da su se dobro držali, nego su imali prilika da i u Ateni postignu pogodak. Ipak, kada se očekivalo da će završiti 0:0 Petros Mantolas je u osmoj (!) minuti sudačke nadoknade pogodio nakon kornera i odveo utakmicu u produžetak.

Video: Sažetak prvog dijela

Vidno šokirani gosti ipak su izdržali do jedanaesteraca, a onda na krilima junaka Slaviše Bogdanovića izborili prolaz.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kod Veleža su jedanaesterce iskoristili Brandao, Obren Cvijanović i Denis Zvonić, a domaći vratar obranio je udarce Georgijeviću i Vehaboviću.

Na drugoj strani Ansarifard je pogodio vratnicu, a Bogdanović je skinuo udarce Lopesu i Arauju i odveo svoju momčad dalje.

Video: Drama jedanaesteraca

Tako momčad Feđe Dudića ostaje u Europi, a u sljedećem kolu igrat će protiv švedskog Elfsborga koji je u dvije utakmice s 9:0 pregazio moldavski Milsami.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Poezija – GAJO [The books of knjige]

“Ako čeljad nisu bijesna, u BiH ima mjesta za svakoga”