in

AKO PADNEŠ, NI KRAN TE NEĆE PODIĆI: Đorđe David savjetovao Isaka Šabanovića

Slatka-Tajna.Eu

Đorđe David jedini je imao hrabrosti da tokom pojavljivanja Isaka Šabanovića u “Zvezdama Granda” saspe takmičaru sve u lice. Zamjerke da nije fokusiran na samo takmičenje, da se opustio i da svoju energiju rasipa na nebitne stvari poput reklama, napravili su haos u životu čuvenog rokera, ali danas tvrdi da se uopšte ne kaje zbog surovih komentara koje mu je uputio.

– To je danak neiskustvu i ja bih poludio da preko noći dobijem 200.000 pratilaca. Šta je kod njega problem? Mora da nauči da sluša sebe, ne druge. On je ta boja koja je jedinstvena, niko mu nije rekao da glumi. Kada sam mu oduzeo glas, obrušili su se na mene  – kaže Džordž i pravda takmičara da je zaista bio pod velikim stresom jer mu je popularnost došla preko noći.

Isakov nastup u polufinalu nije zadovoljio rokerove kriterijume, pogotovo što je upravo on nagovorio Šabanovića da se prijavi za “Zvezde Granda”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sve vrijeme smo bili u kontaktu i pitao me je da li je moguće da je toliko bilo loše? Ja mu kažem: ‘Preloše, vrati se na svoje fabričko podešavanje. Ne smiješ sebi da daješ faul, a što je najcrnje ne smiješ produkciji da daješ faul. Sad ako padneš, više te neće  kran podići’. Naravno, dečko ide punim jedrima dalje i dobro je da je tako.Marija mi je rekla da je njegova prva pjesma jako zanimljiva, a ja ću to večeras da čujem – ističe roker.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Republika Srpska protiv jedinstvenog COVID pasoša u BiH

Pogledajte historijski trenutak Rođenih – Velež pobjedio AEK !