in

Skala neprijatnosti skočila: Slobu u emisiji pitali za Kijinu i Nadičinu pobjedu u Zadruzi, u studiju nastao muk, kad su čuli odgovor

Slatka-Tajna.Eu

Iako izbegava da javno govori o bivšoj supruzi Kiji Kockar i tašti Nadici Zeljković, popularni pevač Sloba Radanović odgovorio je prošle večeri na škakljivo pitanje Ognjena Amidžića.

U okviru rubrike “Šta bi radije” u emisiji “Amidži šou”, Amidžić je Slobi postavio pitanje zbog kojeg mu je bilo vidno neprijatno, ali je ipak odgovorio tako da je u studiju nastao muk.

Šta bi radije, da još neko iz Kijine familije pobedi u “Zadruzi” ili da zabrane rijaliti kod nas? – pitao je Ognjen, koji nije mogao da obuzda smeh, a Sloba je jedva izgovorio: “Ovo drugo”, te svima jasno stavio do znanja da je više za ovaj drugi scenario nego za dalje trijumfe Kijine familije u “Zadruzi”.

Podsetimo, Kija, Slobina bivša žena, pobedila je u prvoj sezoni “Zadruge” i osvojila vrtoglavih 50.000 evra, a za isti iznos bogatija je postala i njena mama Nadica, pobednica četvrte sezone “Zadruge”.

pink.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Lokaliziran požar kod Neuma / Bljesak.info

ĆAMIL DURAKOVIĆ PODNIO TUŽBU PROTIV NOVINARA RTRS-A: ‘Branimir Đuričić je manipulisao brojem žrtava genocida u Srebrenici’