Categories: Estrada

KANDIDATKINJA “ZVEZDA GRANDA” NAPUSTILA JE SCENU ZBOG UVREDE: Dunja Popović se vraća pet godina nakon skandala

Dunja Popović je prIJe nekoliko godina blistala na bini “Zvezda Granda”, ali je diskvalifikovana zbog verbalnog okršaja sa Marijom Šerifović. Sada je ponovo u javnosti i bubliku će obradovati novim pJesmama i spremna da progovori o svemu što se desilo.

Nikome nije prijatno kada ga vezuju za bilo koji skandal, ali to je život, treba to prihvatiti tako kako jeste. Meni je pomalo smIJešna, zato što ja kao ličnost nisam intrigantna, vrlo sam mirna. Mada, možda se ne bi reklo po meni, ali zaista ne ulazim u konflikte sa bilo kim, ali sam ispala “mala od skandala”, ni kriva ni dužna – rekla je Dunja na početku razgovora, a onda progovorila o momentu kada je napustila scenu zbog, kako je navela, vrIJeđanje od strane Marije Šerifović:

– Ja sam sama napustila scenu, nisu te uvrede bile samo od strane Marije, odnosno nije ona lično meni obratila, već meni i kandidatkinji koja je stajala pored mene, ali jednostavno sve je to bilo vrlo degutantno i trebalo je to prekinuti na vrIJeme, ali nije prekinuto, ja sam se samo okrenula i izašla samoinacijativno, nisam se ja upuštala u bilo kakve rasprave sa njima, niti bih, jer prosto oni su žiri, ja kandidat i to nikada ne bih sebi dozvolila, ali generalno ona je bila samo isprovocirana od strane drugog člana žirija. Ipak, to je za mene veliko iskustvo i ja se nisam pokajala, čujem se s kandidatima, dolaze na rođendana mog djeteta – rekla je Dunja, dodajući da uvrJedljive reči koje su njoj upućene nisu emitovane u ovom šou programu:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Taj dIo nije pušten i ja bih ga izbacila da sam urednik neke televizije. Na kraju je bilo da sam se ja naljutila zbg nekog nebitnog komentara. To je bilo nešto ličnije, ne želim toi ni da ponovom, a kamoli na televiziji – rekla je da nije u kontaktu sa Marijom:

– Ona je htjela u bekstejdžu da izgladi situaciju, ali nisam mogla u tom trenutku da pređem preko svega. Ona se pokajala, pukla je i rekla nešto što zaista nije želJela – rekla je otvoreno Dunja.

(Express/Kurir)

Redakcija

Recent Posts

OMILJENI BALKANSKI ŠARMER OBJAVIO NOVI ALBUM: Aco Pejović spreman za veliku ljetnu turneju po regiji

Salvom emocija razdragane publike na svim društvenim mrežama dočekan je novi album velikeregionalne zvijezde nakon…

2 minute ago

Tragična nesreća s migrantima kod Sinja; četvero poginulih, među njima i dijete

Prometna nesreća u BrnazamaFoto: Sasa Tadinac / PixsellTragedija jutros u mjestu Brnaze kod Sinja. Četiri…

49 minuta ago

Usvojena dopuna zakona: Dozvoljen rad studentima u FBiH

Dom naroda Federalnog parlamenta usvojio je Zakon o dopuni Zakona o radu čime je omogućeno…

1 sat ago

(VIDEO) DAN NAKON ŠTO JE PUŠTEN IZ PRITVORA Marko Miljković izašao bos iz zgrade u kojoj se desio haos: Evo šta je radio

Ekipa “Blic” uhvatila je Marka Miljkovića ispred zgrade na Bežanijskoj kosi nakon što je juče…

1 sat ago

Hrvatski fudbaler pred transferom karijere

Juventus je pogotkom Dušana Vlahovića pobijedio Atalantu na neutralnom terenu u Rimu i tako osvojio…

1 sat ago

Ptičiji grip pali alarm kod naučnika

Široko rasprostranjeno prisustvo ptičjeg gripa kod američke stoke i u mlijeku dovelo je do toga…

2 sata ago