in

Au, kakav blam: Raskrinkali Vuka Moba, objavili dokaze da nosi fejk ‘roleks’! Usijao se Instagram, prozivaju ga na svjetskom nivou

Slatka-Tajna.Eu

Ako je sudeći po Instagram stranici Munichwristbuster, koja lovi poznate koje nose lažne satove, reper Vuk Mob nosi fejk sat poznate marke “roleks”!

Na njihovoj podužoj listi našlo se i nekoliko srpskih javnih ličnosti koji preferiraju lažnjake, a hvale se da troše enormne iznose na originale, uz detaljno obrazloženje šta ih odaje da su kopije. Ovoga puta naš reper im je bio na meti.

Administratori ovog profila objavili su Vukovu fotografiju kako sedi na svom džipu, dok mu na ruci “vrišti roleks”, a u opisu na nemačkom i engleskom jeziku objašnjeno je na osnovu čega su stručnjaci procenili da je reč o kopiji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Sa lažnim odermar piže kućištem turbijona. Na njegovom satu stranice su uglačane, što nije slučaj sa originalom. Pored toga, kućište turbijona je preširoko i rubin u sredini nema nikakvu sličnost sa orginalom – navedeno je između ostalog u opisu.

S obzirom na to da postoje kvalitetne zamene, većina naših javnih ličnosti se odlučuje da pazari kopije najpoznatijih brendova. Među njima su i Darko Lazić, Ana Korać, kao i mnogi poznati influenseri koji imaju milionske pratioce na društvenim mrežama. Svi oni završili su na ovoj stranici. Inače, mnoge javne ličnosti ne nose samo fejk satove već i odeću, obuću i tašne.

Autor: pink.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Resumes360.com: Resume Layout Pro

BDP lani iznosio 34,24 milijarde KM