in

Uhićen Crnogorac s 1,3 kg heroina i 1,8 kg marihuane

Slatka-Tajna.Eu

Uhićen diler droge

Foto: Ilustracija/Davor Javorovic / PIXSELL

Zapakiranih i pripremljenih za preprodaju 1,3 kilograma heroina i 1,8 kilograma marihuane otkrila je zadarska policija pretragom doma i prostorija koje na zadarskom području koristi 32-godišnji Crnogorac, koji je priveden i kazneno prijavljen.

Policija je u četvrtak priopćila da je pronašla više pojedinačnih pakiranja PVC vrećica s ukupno 1298,8 grama heroina i 1796,7 grama marihuane te digitalnu vagu za precizno mjerenje težine.

Pronađeno je i više od sedam tisuća kuna za koje se sumnja da potječu od preprodaje droga te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem tog kaznenog djela.

Nakon kriminalističkog istraživanja 32-godišnjak je u srijedu navečer predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske, a državnom odvjetništvu u Zadru podnesena je kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Podržana inicijativa za kredit kod EBRD-a za tramvajsku prugu Ilidža – Hrasnica

Bio je u zatvoru zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu i izgubio porodicu: Ovo je otac Ane Kokić sa kojim ne priča već 20 godina