in

Evo sa kim je u vezi Vuk Mob: Prebolio je bivšu vjerenicu, već tri nedjelje ljubi ovu djevojku bujnih oblina

Slatka-Tajna.Eu

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, već tri nedelje navodno uživa u vezi sa Anjom Rašović, devojkom iz Crne Gore, s kojom je donedavno bio u Budvi na odmoru.

Muzičar je izgleda brzo preboleo bivšu verenicu Oliveru Konatar, s kojom je pre četiri meseca dobio dete i kleo se u njihovu ljubav.

Reč je o devojci koja ima nešto više od 20 godina, zove se Anja Rašović i zasad njih dvoje na sve načine pokušavaju da sakriju da su u ljubavi. Glavni razlog za to jeste Vukova želja da se u javnosti o njemu ne stekne loša slika, jer je u toku borba za starateljstvo između njega i njegove bivše verenice Olivere. Dok se to ne reši, on i Anja mogu da se viđaju samo u Budvi, ali i tamo se trude da budu oprezni, mada su ih neki ljudi videli da se ljube u jednom kafiću.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Navodno, on je novoj izabranici obećao da će je predstaviti javnosti kad prođe još neko vreme i strasti se stišaju nakon kraha njegove veridbe, kao i da će je dovesti da živi s njim u njegovoj kući u Beogradu. Porodica ove mlade devojke je protiv njene veze s Vukom jer su iz medija saznali da se on nedavno rastao od žene s kojom je tek dobio dete, ali i zbog priča da ima problema sa zavisnošću od alkohola, piše “Kurir”.

 

Blic.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

I u četvrtak pretežno suho i sunčano, ali u većini unutrašnjosti ne i vruće

Alaba u Realu uzeo “četvorku” legende / Bljesak.info